perjantai 16. maaliskuuta 2012

Rakkauden pankki


Rakkauden pankki on siitä erikoinen verrattuna maallisiin pankkeihin, että Rakkauden pankin varat eivät koskaan lopu. Itseasiassa päinvastoin. Mitä enemmän ihmiset tallettavat Rakkauden pankkiin talletuksia, ne vähintäänkin tuplaantuvat.

Rakkauden pankista saa aina lainaa. Korot maksetaan hymyllä, ilolla ja hyvillä teoilla. Niillä rakkauden teoilla, joita rakkauden laina on mahdollistanut. Muita ehtoja ei ole. Rakkauden pankin johtaja ei tarkista menneitä tekoja pyytäessäsi lainaa. Johtaja vain odottaa, että pyydät. Rakkauden pankista saa lainaa niin paljon kuin on valmis kantamaan. Laina-aika on pitkä, jopa elinikä tai monta elinikää. Voit ottaa lainaa aina kun tarvitset, vaikka edellinenkin olisi vielä palauttamatta. Rakkauden pankissa asiakkaaseen luotetaan. Johtaja kyllä tietää, että kaikki kiertoon laitettu rakkausvaluutta päätyy takaisin jaettavaksi uudelleen. Tässä pankissa ei pidetä kiinni, vaan päästetään innolla irti.

Pankista ei tarvitse anoa asiakkuutta eikä siellä ole luottoluokituksia. Jokainen on rakkauden pankin asiakas heti syntymästään lähtien. Luottotietoina toimii sydän. Tämän pankin kanta-asiakkaaksi pääsee sitä helpommin mitä useammin pyytää lainaa.

Myös rakkauden pankissa toimii sijoittajia. Heidän tehtävänsä on melko mukava. Rakkauden pankin sijoittajat etsivät sijoituskohteita. Ihmisiä, jotka näyttävät tarvitsevan rakkautta, mutta eivät vielä tiedä Rakkauden pankista. Sijoittaja on melko haluttu tehtävä rakkauden pankissa. Mukavaa promootiota ja taatun tyytyväisiä asiakkaita! Heillä on vapaat kädet ja rajattomat varat jaettavaksi.

Itsepalvelun aikaa kun eletään, myös Rakkauden pankin asiakaspalvelu on itsepalvelua. Tämä on monille asiakkaille kynnyskysymys, mutta jokseenkin välttämätön. Usein sijoittaja onnistuu työssään ja asiakas löytää Rakkauden pankkiin. Monesti asiakkaat kuitenkin aktivoivat tilinsä, kun he eniten tarvitsevat Rakkauden pankin palveluita. Onneksi asiakkaita on niin paljon, että tarvitseva löytää aina suosittelijan ja myös pankkiin vaivatta. Kun sen aika on.

Rakkauden pankin toimipiste ei ole fyysinen. Sen vuoksi monilla on vaikea ymmärtää aktivoida asiakkuutensa. Virallisia toimipisteitä ei nimittäin ole. Toki se helpottaisi asioimista – ihmiset kun usein tarvitsevat jotain konkreettista, silmin nähtävää, jotta tuntevat olonsa turvalliseksi. Rakkauden pankin avainasiakasehtona on luottamus. Kun luotat, saat pankkitunnuksesi aktivoitua ja rajattomat varat ovat käytettävissäsi. Niin helppoa, mutta kuitenkin niin haastavaa.

Rakkauden pankin tallelokeropalvelu on suosittu ja pankinjohtajan tarkasti vaalima. Näihin tallelokeroihin asiakkaat tallentavat kultaisia muistojaan rakkaudesta, hyvistä teoista, ystävällisistä hymyistä ja auttavista käsistä. Tallelokerot ovat varsin suosittuja. Jotkut asiakkaat jäävät muistoihin pitkäksi ajaksi. Tällöin johtaja usuttaa sijoittajat pitämään tällaisesta asiakkaasta huolta. Sijoittajat keksivät tällöin mahdollisimman paljon tekemistä tuolle asiakkaalle, jotta tämä lähtisi kokemaan elämää ja etsimään uusia muistoja talletettavaksi.

Pyydä, niin saat. Tilisi on aktivoitu. Kuinka paljon rakkautta haluat tänään käytettäväksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti